Om oss

Reflekterende isolasjonsprodukter til byggmarkedet, ventilasjon, kjøretøy, landbruk og industri

Vi tilbyr teknisk ekspertise for ethvert produkt, og kan gi deg råd om hvilket produkt som best dekker ditt behov. AstroShield kan brukes til det meste! Ring oss for tips, det kan spare deg både for tid og penger.

Astro Reflective Insulation AS har i mange år vært ledende innen reflekterende isolasjon til det stadig økende markedet for energibesparende produkter og tjenester. Vi tilbyr en rekke reflekterende produkter til ulike bruksområder, produkter til byggmarkedet, ventilasjon, kjøretøy, landbruk og industri. I tillegg tilbyr vi poser og bokser laget spesielt for transport av temperatur-sensitivt materiale.


Våre samarbeidspartnere

ikon-partners


insul-logo
      rima-logo1

 


Fornøyde kunder

Med varmereflekterende folie forblir varmen i hytta, det både til glede og til nytte.
Godt Nyttår. Hilsen Oddvar Årthun, Sauda


Kallestein AS har brukt Astro-Foil i vegger og tak


Vanntanker kledd med Astro-Foil på hytta.

Astro-Foil ble brukt for å isolere utendørs vanntanker med takvann på hytta. Oppi tankene ligger det en varmekabel, og kombinasjonen Astro-Foil og vamekabel gir tilgang til vann på hytta hele året. Astro-Foil har også blitt brukt til å isolere rør utvendig på hytta, og som isolasjon i utvendig bod for tank til bio-toalett.

Astro-Foil er ypperlig å jobbe med, veldig enkelt å bruke og gir god isoleringseffekt. Hilsen fornøyd hytteeier, Nils-Tore Dyrøy


Annonse-lilla-II Annonse-lilla-I


Har du en positiv opplevelse med Astro produkter som du vil dele med oss?

Send oss en mail på post@astrofoil.no